Missie

De missie van Tennisopleiding & Events MTT bestaat uit het aanbieden van  tennisdiensten aan tennisverenigingen, private sportverenigingen, scholen, instanties en individuele tennissers, volgens de nieuwste richtlijnen en visie van de KNLTB aan kinderen, volwassenen, beginners en gevorderde tennissers.

Daarnaast nemen wij het volledige werk van de betreffende verenigingen, instanties, scholen etc. uit handen en zorgen voor een volwaardig tennisconcept, met eigen materialen en hulpmiddelen, tennislessen, tennisdiensten, tennisspecialisaties, marketing, facturering etc.

Onze visie bij al onze activiteiten is het aanzetten tot denken en doen en van procesinterventie naar zelfsturing, waarbij er gelest wordt volgens de nieuwste “Game-Like” principes. Hiervoor zijn o.a. Mentaliteit, Tactiek en Techniek nodig.  Drie van de vier pijlers in de tennissport. Hier komt niet alleen onze naam Tennisopleiding en Events MTT vandaan, maar ook omdat  we meer doen. Vandaar de slogan: “that’s More Than Tennis”.

De  vierde pijler is Fysiek. Onmisbaar voor het leveren van maximale prestaties.

Uiteindelijke en belangrijkste doelstelling van onze  onderneming en van onze tennislessen en trainingen is dat elke tennisser van jong tot oud maximaal plezier beleeft in het tennisspel en maximale ondersteuning krijgt en begeleid wordt om zijn of haar tennisdoelstelling te halen op een ambitieniveau die de tennisser zichzelf ten doel heeft gesteld.

(Op bezoek bij de Rafael Nadal Academy)

IMG_3643

Specialisaties Kernwaarden