Specialisaties

Door specialisaties zijn wij als organisatie in staat, diverse tennis activiteiten en diensten aan te bieden aan iedere individuele klant, groepen van tennissers, sportorganisaties, (sport)scholen, verenigingen en bedrijven.  Denk hierbij aan het verzorgen van toernooien, clinics, schooltennis,  g-tennis, rolstoeltennis, cardio tennis, business tennis events, mindset trainingen en ook tennisreizen.

Ook zijn wij in te huren voor diverse tennis en marketingdiensten, zoals de organisatie van de KNLTB Open Tennisdagen, een toernooi of tennisexcursies voor uw vereniging of participatie in uw eigen tennis evenement. Voor de organisatie van toernooien maken wij gebruik van de software van Toernooi.nl.

Tennisopleiding & Events is KNLTB gecertificeerd Tenniskids I, II en III partner en verzorgt o.a. voor de tenniskids de tennislessen volgens het allernieuwste “Play & Stay” en Tenniskids programma van de KNLTB.

Daarnaast bezit Tennisopleiding & Events de certificaten; Voetenwerk, Tennis-Nonstop, G-Tennis en Rolstoeltennis ART I.

Op de donderdagavonden verzorgt Tennisopleiding & Events MTT de Rolstoeltennislessen voor de KNLTB in het Racketcentrum Ramele te Raalte. Altijd welkom om een keer te komen kijken naar Team MTT Rollers Raalte!

002

Missie Kernwaarden