Bestel hier o.a. uw voordelige tennissportartikelen online.

Tennisopleiding & Events heeft o.a.een samenwerkingsverband met Tennis-point.nl en Tennisdirect. De grootste online Tennisshops met het breedste assortiment Tennissport artikelen van alle bekende merken en met aantrekkelijke kortingen.

In de online Tennisshops is een compleet aanbod met Tennissport artikelen opgenomen van tenniskleding, tennisschoenen, rackets, tassen, tennisballen en nog heel veel meer. Ook hebben wij een samenwerkingsverband met StringWay. De specialist in Racket en Bespanservice.

 

Neem contact op met MTT voor meer kortingscodes.

Logo Toernooivoor op website MTT 300 px breed

De Toernooi Planner van Visual Reality bestaat sinds 1992 en is bij meer dan 1500 clubs in gebruik, verspreid over het gehele land. Tennisopleiding & Events MTT beschikt over de toernooiplanningssoftware voor de diverse racketsporten en heeft een samenwerkingsverband met Visual Reality van o.a. Toernooi.nl. Klik op de banner voor tennistoernooien.

Ook adverteren op onze website? Voor slechts € 75,00 per jaar komt uw banner of advertentie hier met hyperlink. Neem gerust contact met ons op.

 

PARTY SENSATIONS | DJ SHOWS

Op zoek naar een professionele allround DJ voor jullie bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement? Party Sensations is gespecialiseerd in het leveren van DJ shows en live-entertainment op locatie, met een eigen, aan uw wensen aangepaste, stijlvolle show! Onze focus ligt op het verzorgen van bruiloften, bedrijfsfeesten en maatwerk evenementen! Met onze ruime ervaring: 700+ bruiloften en 200+ evenementen weten wij ieder bedrijfsfeest, bruiloft of evenement de perfecte verassende invulling te geven.

Wij beschikken naast onze allround DJ’s over een breed assortiment aan eigen apparatuur: DJ shows, verlichte LED vloeren en een uitgebreid scala aan licht- en geluid toepassingen. Passend voor ieder evenement en in eigen beheer.

VOOR ELKE GELEGENHEID

Ieder evenement is bij ons maatwerk, waarbij wij jullie verhaal centraal stellen. Wij nodigen jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek in ons kantoor te Zwolle. In dit gesprek bespreken we al jullie wensen voor het evenement en bespreken we alle in’s en out’s. Met onze eigen technische productie, ervaring en gemotiveerde team gaan wij alleen voor het allerbeste resultaat op iedere productie, klein of groot!

Jullie avond of evenement met ons bespreken? Wij nodigen jullie van harte uit bij ons op kantoor voor een persoonlijk kennismakingsgesprek!

PS. Volg ons ook op Instagram