Bestel hier o.a. uw voordelige tennissportartikelen online.

CenterCourt.de Tennisversand

Tennisopleiding & Events heeft o.a.een samenwerkingsverband met Centercourt.de en Tennis-point.nl  De grootste online Tennisshops met het breedste assortiment Tennissport artikelen van alle bekende merken en met aantrekkelijke kortingen.

In de online Tennisshops is een compleet aanbod met Tennissport artikelen opgenomen van tenniskleding, tennisschoenen, rackets, tassen, tennisballen en nog heel veel meer. Naast de bekende merken zoals Wilson, Head, Babolat enz. bieden wij in samenwerking met Centercourt.de met korting, sportieve outfits van adidas, adidas by Stella McCartney, Nike, Lacoste, K-Swiss en andere gerenommeerde fabrikanten. Ook profiteren van aantrekkelijke kortingen? Klik en bestel dan online via deze banner, en alles wordt voordelig thuis bezorgd met 14 dagen omruilgarantie.

Fila Tenniskleding:

De meest trendy tenniskleding bij onze partner Fila Germany vindt u hier.

FILA Deutschland

Logo Toernooivoor op website MTT 300 px breed

De Toernooi Planner van Visual Reality bestaat sinds 1992 en is bij meer dan 1500 clubs in gebruik, verspreid over het gehele land. Tennisopleiding & Events MTT beschikt over de toernooiplanningssoftware voor de diverse racketsporten en heeft een samenwerkingsverband met Visual Reality van o.a. Toernooi.nl. Klik op de banner voor tennistoernooien.

Ook adverteren op onze website? € 50,00 per jaar voor uw banner met hyperlink. Neem gerust contact met ons op.