Tennis in Business

Doordat Tennisopleiding & Events diverse samenwerkingsverbanden heeft met diverse aanbieders van tennis en horecafaciliteiten zijn wij in staat voor uw bedrijf of organisatie niet alleen een gezond en gezellig business-tennis-event te organiseren, maar ook individuele of groeps tennistrainingen te verzorgen voor uw relaties of werknemers.

Een werknemer die zich fit en gezond voelt is minder ziek en productiever. Wij pleiten er dan ook voor dat werkgevers stimuleren hun werknemers overdag te laten tennissen. Het onderlinge teamgevoel zal niet alleen worden verbetert, maar zal ook de onderlinge relatie versterken.

DSC_0183

Tennisopleiding & Events MTT biedt bedrijven en organisaties daarom een speciaal aanbod.

Dit kan bestaan uit een tennisclinic, maar ook uit een  serie tennislessen privé of in groepsverband met collega’s in combinatie met diverse spel en toernooivormen.

Wij werken hierbij samen met diverse partners welke uw evenement tot een succes maken en waarbij wij het programma volledig samen met u inrichten, compleet met horecafaciliteiten en nog veel meer.

Tijdens dit evenement of de tennislessen maken wij uw medewerkers of relaties bekend met de tennissport, de bewegingen, spelsituaties, diverse slagen en spelen we diverse uitdagende wedstrijdvormen, waarbij sportiviteit, teambuilding, ontspanning en heel veel plezier voorop staat. En natuurlijk kunnen wij uw boodschap en de missie en doelstelling van uw organisatie en activiteit integreren in dit evenement.

Bent u geïnteresseerd in uw eigen tennis-event voor uw organisatie, of wilt u als bedrijf overdag  uw werknemers de gelegenheid geven om tennislessen te volgen voor nog meer productiviteit en enthousiasme op de werkvloer, stuur dan een email voor meer informatie of een afspraak.

IMG_3585