Events van Tennisopleiding & Events MTT…..

Ook uw eigen Tennistoernooi?

U wilt uw eigen (open) tennistoernooi voor uw organisatie, uw medewerkers of relaties organiseren in een sfeervolle tennisambiance, compleet verzorgd met horeca faciliteiten, licht en geluid, ontspanning, verzorging etc.? Dan bent u bij Tennisopleiding & Events MTT aan het juiste adres, want wij regelen alles voor uw organisatie zoals u dat wenst.

En er is natuurlijk ruimte voor uw eigen boodschap! Ook verzorgen wij voor uw organisatie publicaties in de vorm van posters en flyers. Interesse? Stuur dan een email voor meer informatie of een afspraak naar info@tennisopleidingmtt.nl

 

 

Poster Fast 4Tennis

Poster 3e Kerst en oliebollentoernooi

Poster 2e Open 40+ Swollenaeren Toernooi

stamppot-dubbeltoernooi

Poster 2e Kerst en oliebollentoernooi

 

Poster 2e ROG 2014

Poster 2e ABC 2014

 

1e Open 40+ Swollenaeren Toernooi

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voorbeeld:

1e TC Vollenhove A B C Toernooi en het 1e TC Vollenhove Rood Oranje Toernooi.

Op 26,27 en 28 september j.l. organiseerde Tennisopleiding & Events MTT samen met TC Vollenhove het 1e TC Vollenhove A B C Toernooi. Er kon worden ingeschreven voor de HE DE HD DD GD, in de speelsterktes A B C. Laat je uitdagen om hoger in te schrijven. Dit clubtoernooi ging samen met het 1e TC Vollenhove Rood Oranje Tenniskids Toernooi.

Enthousiaste spelers, veel gezelligheid, spannende wedstrijden en bovenal een hele goede sfeer met muziek, een hapje en drankje waren de ingrediënten voor een succesvol toernooi.

Poster_Ronny.indd

Microsoft Word - Poster 1e TC Vollenove R O G Toernooi.docx

feedback van een enthousiaste deelnemer:

Zit ik heerlijk te genieten van de rust deze zondag en denk ik: Wat was het eigenlijk een mooi tennistoernooi. Natuurlijk prachtig weer alle dagen, maar ook goed en enthousiast georganiseerd. Werkt goed trouwens via dat toernooi.nl programma.

Dus, namens een blije tennisser: Hartelijk dank voor het organiseren.

Het 1e OPEN GOODLIFE DUBBEL TENNIS TOERNOOI 2014 bij Fitplaza te Zwolle was een groot succes.

IMG_1438